Victòria de Caràcter!

By
Updated: desembre 5, 2022

Caràcter. Aquesta és la paraula que pot definir clarament la victòria del Cadet femení 08C del TGN Bàsquet. El Cadet femení 08C ha aconseguit una victòria molt valuosa en una pista tan difícil com la de l’Elisabeth CF (64-67).

L’inici va ser molt fred; situació que va aprofitar l’equip salouenc per imposar-se en el primer quart. Una defensa molt més agressiva i, sobretot, amb l’encert a l’hora d’encarar la cistella, el TGN Bàsquet va començar a créixer i assolir empatar el matx a la meitat. En la segona meitat, la igualtat va ser màxim. On els errors per part de l’equip beneficiava a l’altra i obtenia situar-se al capdavant. Els últims deu minuts van ser d’una lluita sense treva, però tot i el petit avantatge local, les liles van mantenir-se fermes i es van endur la victòria amb un triple en els últims segons.

ELISABETH CF 64 – TGN BÀSQUET 08C: 67
17-13 / 19 – 23 // 17 – 14 / 11 – 17

Elisabeth CF:Jardí (17); Capella (8); García (10); Martinez P. (6); Martinez C. (18); – cinc inicial – Ramos (5); Vaillo
LES XIFRES DEL PARTIT: Faltes: 23 (Martinez P. i Martinez C. expulsades) Triples: cap. Tirs lliures: 10/25.

Cadet femení 08C: Urbaneja (10); Gonzalbo (4); Aldecoa (3); Latorre (8); Perez (2); – cinc inicial – Aguilar; Esteve (14); Bigorra (5); Montesinos (7); Liarte (4); Estevez (6); Benaiges (2)
LES XIFRES DEL PARTIT: Faltes: 23 Triples: 2 de Urbaneja; 1 de Liarte; 1 de Estevez. Tirs lliures: 9/25.